lauantai 7.8.2020 Lahja

Lapinlahden ja Varpaisjärven paikallislehti

Uusi verkkopalvelu hakee vauhtia Lucia-mummoista

Tervetuloa Matin ja Liisan uuteen verkkopalveluun. Käyttöönotto tapahtuu tällä kertaa vauhdikkaasti, kun samalla kertaa julistetaan äänestys vuoden Lucia-mummosta alkaneeksi.

Lucia-mummo valitaan nyt neljättä kertaa. Matti ja Liisa on nyt kolmatta kertaa Jussinpihan päiväkeskuksen yhteistyökumppani valinnassa. Lucia-mummoksi kruunataan Lucianpäivänä 13. joulukuuta yksi kuudesta kandidaatista, jotka on valittu Jussinpihan päiväkeskuksen asiakkaiden joukosta. Kynttiläkruunun saa kutreilleen yleisöäänestyksessä eniten ääniä saanut mummo.

Paikallislehti ei ole vain se kerran viikossa ilmestyvä painotuote. Parhaimmillaan lehti voi vahvistaa positiivista paikallisidentiteettiä ja yhteisöllisyyttä. Näin koemme tekevämme Lucia-mummo -tapahtuman kohdalla. Siihen samaan pyrimme myös kehittämällä koko ajan palveluitamme.

Kaikkea hyvää pitää jakaa. Näin toivomme myös sinun tekevän. Lucia-mummojen esittelyt löytyvät tämän blogikategorian aiemmista julkaisuista.
Jokaisen Lucia-mummon esittelyn alta löytyy painike esimerkiksi Facebookille ja Twitterille.

Suosikkimummoaan pääsee äänestämään tästä linkistä.

Lucia-mummoista voit myös tykätä Facebookissa.

potretti nettiin

 

Tässä vielä lopuksi yksi tunnetuimmista Matin ja Liisan tilaajista kertoo ajatuksiaan.

Kommentit

  • vuokko väätäinen

    Lucia-mummot ovat KAIKKI IhaNaisia! Ovat mukana mm. seurakunnan vapaaehtoistoimijoiden juhlassa ke 4.12.klo 18 Lapinlahden kirkossa!

    • Marjatta Vartiainen

      Taimi on mielestäni tämän vuoden Lucia; ”terhakka” ja iloinen korkeasta iästään huolimatta

Jätä kommentti

*