Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SB Lapinlahti | Kauden viimeiseen turnaukseen isoin panoksin

Turnaus 19.3.2023, Vuorelan koulu

Otteluseurannat:

KLO 15 SBL – FBI

KLO 18 SBL – TUURA

Kauden viimeisessä turnauksessa on herkullinen tilanne, kun 3. divisioonan nousukarsintapaikasta taistelevat lapinlahtelaisten kanssa tasapistein Kalliosuon Sisu Sonkajärveltä sekä Varkauden Tarmo.

Lapinlahtelaiset taistelevat tärkeistä pisteistä klo 15 iisalmelaista FBI:tä ja klo 18 Tuusniemen Rajua vastaan.

Nousukarsintoihin tarvitaan vähintään yksi piste, jos Kalliosuon Sisu ja Varkauden Tarmo häviävät molemmat pelit. Nousukarsintapaikka ei ole enää omissa käsissä, joten sunnuntaina nähdään kova taistelu pisteistä!

Kauden ensimmäinen ”paikallistaistelu” iisalmelaisia vastaan päättyi SBL voittoon, kun kauden ensimmäisessä turnauksessa lapinlahtelaiset olivat tehokkaampia maalinteossa. FBI on kuitenkin pelannut erittäin hyvän loppukauden ja ovat sarjataulukossa heti SBL:n perässä.

Illan pelissä vastassa on Tuusniemen Raju, jonka SBL voitti kauden puolivälissä 8–3. Tuusniemeläiset ovat tällä hetkellä sarjataulukon viimeisellä sijalla, mutta vain kahden pisteen päästä pudotuskarsintapaikasta. Heille pisteet olisivat myös elintärkeitä, jotta voivat karsintojen kautta vielä taistella pysymisestä 4. divisioonassa.

”Viimeiseen turnaukseen raavitaan ne ukot, jotka ovat saatavissa. Useammalla pelaajalla ollut huonoa tuuria ja kausi jo paketissa. Siltikin lähdetään taistelemaan molempiin otteluihin ja 4 pistettä tietysti tavoitteena. Katsotaan päivän jälkeen sarjataulukon tilanne ja sitten joko jatketaan vielä karsinnoissa tai kausi päättyy. Positiivinen fiilis on joka tapauksessa ollut kaudesta jo tähän saakka!”, toteaa valmentaja AP Tervaniemi.