Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SB Lapinlahti | Lapinlahdella on salibandyn superviikonloppu

Kotiturnaus 25.2.2023, Lapinlahti

Otteluseurannat:

KLO 10 SBL – SB JAWS

KLO 19 SBL – SB THRASHERS

Viikonloppuna nähdään salibandyn superviikonloppu Lapinlahdella, kun lauantaina järjestetään miesten 4. divisioonan ja sunnuntaina nuorten P15-sarjan kotiturnaukset. Miehillä vastassa ovat kuopiolaiset SB Jaws sekä SB Thrashers ja nuorilla kuopiolainen Welhot Rocks sekä juukalainen Coach Team.

SBL on tällä hetkellä sarjataulukon 4. sijalla tasapisteissä sonkajärveläisen Kalliosuon Sisun kanssa ja kaksi pistettä nousukarsintapaikkaa pitävästä Varkauden Tarmosta perässä. Lapinlahdella nähdään lauantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu nousukarsintoja ajatellen, sillä Kalliosuon Sisu ja Varkauden Tarmo taistelevat tärkeistä pisteistä.

Lauantain aamuottelussa lapinlahtelaisia haastaa aiemmilta kausilta erittäin tuttu vastustaja SB Jaws. Kauden ensimmäinen ottelu päättyi lapinlahtelaisten juhliin tuloksella 5–1, mutta hailauma tunnetaan haastavana vastustajana, joka voi yllättää nopeilla vastahyökkäyksillään. SB Jaws on sarjataulukon 7. sijalla karsintasarjaviivan yläpuolella, joten pisteet olisivat erittäin tärkeät myös kuopiolaisille.

Iltaottelussa vastassa on 8. sijalla majaileva SB Thrashers, joka on kolme pistettä sarjassa säilymisessä kiinni olevaa SB Jawsia perässä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SBL oli niukasti kuopiolaisia parempia tuloksella 5–4.

SB Thrashers taistelee tiukasti sarjassa säilymisestä sekä 5. divisioonan karsintasarjasta, sillä tasapisteissä ovat myös Tuusniemen Raju sekä tällä hetkellä suorassa putoamisvaarassa oleva Pieksämäen Salibandy, joten pisteistä nähdään entistä kovempi taistelu Lapinlahden turnauksessa.

SB Lapinlahden valmentaja AP Tervaniemi analysoi tulevaa kotiturnausta näin.

– Mahtava viikonloppu edessä, kun ensimmäistä kertaa saamme järjestää tuplaturnausviikonlopun Lapinlahdella nuorten kanssa. Meidän otteluissa on äärimmäisen kovat panokset, joten kotiyleisön tuki tulee tässä vaiheessa kautta tarpeen. SB Jaws on vastahyökkäysjoukkue, joka on aiemmilta kausilta erittäin tuttu. Thrashers on uudempi tuttavuus, mutta aiemmat ottelut ovat olleet aina tiukkoja, joten kotiluolassa nähdään varmasti kova taistelu pisteistä!

– Tervetuloa seuraamaan otteluita ja nauttimaan kioskin herkuista, joiden tuotoilla tuetaan SB Lapinlahden nuorten salibandyn harrastamista!

Täältä löydät kaikki SB Lapinlahti -jutut.