Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SB Lapinlahti | Salibandyn vuosi käyntiin Sonkajärven turnauksella

Otteluseurannat 14.1:

KLO 15 SBL – VARTA II

KLO 18 SBL – RT DYNAMO

Vuosi 2023 korkataan käyntiin lauantaina turnauksella Sonkajärvellä, jossa vastassa ovat varkautelainen VarTa II sekä siilinjärveläinen RT Dynamo. Varkautelaisten vire on viime peleissä ollut erittäin hyvä ja siilinjärveläiset ovat aina olleet vaarallisia vastustajia, joten kova turnaus on jälleen edessä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Varkauden Tarmoa vastaan pisteet jaettiin, kun ottelu päättyi tasan 3–3. SBL johti ottelua vielä viimeisellä minuutilla, mutta varkautelaiset tasoittivat 42 sekuntia ennen pelin loppumista. Tiukkaa ottelua ennakoidaan jälleen, sillä varkautelaiset taistelevat tällä hetkellä myös sarjataulukon toisesta sijasta vain pisteen verran lapinlahtelaisia perässä.

RT Dynamoa vastaan tällä kaudella on pelattu jo kaksi peliä, ensin harjoitusottelu ennen kauden alkua, jossa siilinjärveläiset olivat tehokkaampia. Toisessa ottelussa SBL vei pidemmän korren voittaen 3-7, joten voitot ovat nyt tasan ja pisteistä taistellaan tiukasti lauantaina.

Joukkueen valmentaja AP Tervaniemi pohtii tulevaa viikonloppua:

– Jokainen joukkue on nyt kohdattu sarjassa ja kevätkierrosta startataan innolla. Jokaisella ottelulla on tässä vaiheessa tietenkin iso merkitys.

– Viikonlopun vastustajista Vartan kanssa väännettiin kauden avauksessa tiukka tasapeli. RT Dynamoa vastaan pelattiin syyskaudella kahdesti treenipelin myötä ja voitot ovat nyt 1-1. Molemmista peleistä on siis täysi pistepotti saatavilla, mutta kovaa työtä ja nappi onnistumista se taas vaatii!

– Viime turnauksen jälkeen joulupukilta toivottiin sairastuvan tyhjenemistä. Harmittavasti siellä on edelleen tungosta, mutta hieman valoa tunnelin päässä jo näkyy. Jospa saataisiin vielä tälle kaudelle koko rosteri käyttöön.

Kaikki SB Lapinlahti -uutiset: https://www.mattijaliisa.fi/aihe/sb-lapinlahti