Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SB Lapinlahti | SBL kohtaa Kuopiossa sonkajärveläisen Kalliosuon Sisun sekä Tuusniemen Rajun

Kausi kääntyy puolivälin yli, kun SBL kohtaa Kuopiossa sonkajärveläisen Kalliosuon Sisun sekä Tuusniemen Rajun. Kalliosuon Sisua vastaan nähtiin tällä kaudella jo erittäin tiukka kamppailu, mutta Tuusniemen Raju on uusi tuttavuus.

Turnaus 17.12.2022, Ylä-Pyörön koulu

Otteluseurannat:

KLO 11 SBL - KALLSI

KLO 14 SBL - TUURA

Kauden ensimmäisessä ottelussa sonkajärveläisiä vastaan nähtiin trilleri, kun suvereenisti hallittu peli kääntyi tappioksi. Loistavassa iskussa oleva Kalliosuon Sisu on sarjataulukon toisella sijalla, joten ottelusta ei panosta puutu.

Toisessa ottelussa vastaan asettuu uusi joukkue lapinlahtelaisille, kun vastassa on sarjan 9. sijalla oleva TuuRa. Tuusniemeläiset ovat pelannut tiukkoja otteluja 4. divisioonassa, joten ilmaisia pisteitä ei ole jaossa.

Mahdollisuudet ovat jälleen täyteen neljään pisteeseen.

Valmentaja AP Tervaniemi:

– Kausi on sujunut odotetun laisesti ja pyritään päättämään syyskausi kunnialla. Vastassa ennakkoon tuttu KallSi, joka opetti meitä edellisessä kohtaamisessa, että tulosta ei saa, mikäli ei pelaa loppuun asti. Tämän lisäksi meille uusi tuttavuus Tuusniemen Tuura, joka nousi täksi kaudeksi sarjaan.

– Mahdollisuudet ovat jälleen täyteen neljään pisteeseen, mutta se vaatii kahta ehjää matsia ja myös onnistumisia laajalla rintamalla. Hieman kokoonpanot menevät uusiksi loukkaantumisten myötä, mutta toisaalta nyt on näytön paikkoja tarjolla.

Tuoreimmat uutiset ja kuulumiset löydät aina Matin ja Liisan SB Lapinlahti osiosta www.mattijaliisa.fi/aihe/sb-lapinlahti