Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tule meille töihin - Kiinnostaisiko vuosi Matin ja Liisan toimittajana? Hakuun tästä.

SB Lapinlahti | Lauantaina ensin tuttu vastustaja ja sitten kovempi tasonmittaus

Turnaus la 26.11.2022, Iisalmen liikuntahalli

Turnausennakko

la 26.11. klo 11 SBL – Trashers

la 26.11. klo 13 SBL – KSS

SB Lapinlahden pelit jatkuvat naapuripitäjässä, kun SBL kohtaa Iisalmen liikuntahallilla kuopiolaiset Trashersin sekä sarjakärkenä olevan Kuopion Sidontaseuran. Tiukkoja otteluita pelannut Trashers on joukkueelle tuttu aiemmilta kausilta, mutta suvereenisti sarjakärkenä oleva KSS on uudempi tuttavuus lapinlahtelaisjoukkueelle.

Turnauksen ensimmäinen vastustaja on kuopiolainen Trashers, joka on aloittanut kauden pelaamalla kaksi voittoa, kaksi tasapeliä sekä kaksi tappiota. Viime kaudella SBL vei molemmat keskinäiset ottelut kuitenkin nimiinsä, joten revanssihenkeä on varmasti odotettavissa.

Toisessa ottelussa vastaan asettuu kauden ehdoton ennakkosuosikki Kuopion Sidontaseura, joka on voittanut kaikki ottelunsa tällä kaudella. Joukkue vilisee aiempina kausina F-liigaa pelanneista pelaajista sekä muista ylädivisioonatasojen pelimiehistä, joten ottelusta on odotettavissa erittäin vauhdikas. SBL on kohdannut joukkueen viime kaudella Suomen Cupissa, jolloin KSS voitti ottelun 10–4.

Mitä miettii päävalmentaja AP Tervaniemi viikonlopun peleistä?

– Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa myös tuttu vastustaja Trashers, jonka kanssa on useammalla kaudella kohdattu tiukkojen otteluiden merkeissä. Viikonloppuna saadaan vielä kunnon tasonmittaus, kun vastaan asettuu kiistaton sarjan ennakkosuosikki KSS. Koko joukkue koostuu pitkälti entisistä F-liigan- ja 2. divisioonan pelaajista, joten kaikki on annettava kentälle voittaakseen tuo ottelu. Näitä pelejä on erittäin mukava pelata!

– Molemmissa peleissä pyritään luottamaan omaan tekemiseen ja katsotaan turnauksen jälkeen, mikä on viikonlopun pistesaalis. Hieman poissaoloja rosterissa on, mutta ei anneta sen häiritä.

Tuoreimmat uutiset ja kuulumiset löydät aina Matin ja Liisan SB Lapinlahti osiosta www.mattijaliisa.fi/aihe/sb-lapinlahti