Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tule meille töihin - Kiinnostaisiko vuosi Matin ja Liisan toimittajana? Hakuun tästä.

SB Lapinlahti | Kuopiossa vastassa tutut SB Jaws ja Kalliosuon Sisu

Turnaus 6.11.2022, Ylä-Pyörön koulu, Kuopio

SB Lapinlahti jatkaa kauttaan tulevana viikonloppuna Kuopiossa. Sunnuntaina vastassa on kuopiolainen SB Jaws sekä sonkajärveläinen Kalliosuon Sisu. Molemmat seurat ovat lapinlahtelaisille entuudestaan erittäin tuttuja – vauhtia sekä taitoa otteluista ei varmasti tule puuttumaan.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa on SB Jaws, joka on vuosien varrelta tunnettu työteliäänä ja vauhdikkaana joukkueena. Viime kaudella ensimmäisessä kohtaamisessa SB Jaws oli 5–3 parempi, mutta toisessa ottelussa lapinlahtelaiset veivät pidemmän korren 10–7.

Toisessa ottelussa vastassa on vuosi vuodelta sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Kalliosuon Sisu. Myös KallSin kanssa voitot jaettiin viime kaudella, ensimmäisen ottelun vei sonkajärveläiset 3–9, mutta lapinlahtelaisten vahvan loppukauden myötä toinen ottelu kirjattiin SBL hyväksi 5–4.

– Pyritään jatkamaan hyvää virettä ja neljää pistettä lähdetään tavoittelemaan. Pieniä loukkaantumisia on tauon aikana ollut ja hieman kysymysmerkkejä vielä pelipäivän rosteria varten ilmassa. Toivotaan kuitenkin parasta, päävalmentaja AP Tervaniemi kertoo.

– SB Jaws on todella tuttu vastustaja ja aloittanut kauden hienosti. Monta vuotta ollaan heidän kanssa väännetty ja tuttu runko on jälleen vastassa. Samat sanat pätevät myös KallSiin. Kuten Pieksämäellä nähtiin, joukkueessa on paljon loistavia pelimiehiä ja tulokset ovat olleet myös sen näköisiä. Sunnuntaina nähdään varmasti ankara kamppailu pisteistä ja SBL lähtee ehdottomasti hakemaan kahta voittoa!

Otteluseurannat:

klo 10 SBL – SB JAWS

klo 13 SBL - KALLSI

Tuoreimmat uutiset ja kuulumiset löydät aina Matin ja Liisan SB Lapinlahti osiosta www.mattijaliisa.fi/aihe/sb-lapinlahti