Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tule meille töihin - Kiinnostaisiko vuosi Matin ja Liisan toimittajana? Hakuun tästä.

SB Lapinlahti | Videolla kapteeni Jari Skantzin mietteet tulevasta turnauksesta – Lauantaina hakemaan revanssia sekä pisteitä turnausisännältä

Turnaus 15.10.2022, Bola Pieksämäki

Otteluseurannat:

klo 17 SBL – RT DYNAMO

klo 19 SBL – PISABA II

Kauden toiseen turnaukseen lapinlahtelaisjoukkue matkaa Pieksämäelle, jossa vastassa ovat kauden harjoitusottelusta tuttu siilinjärveläinen RT Dynamo sekä turnausisäntä pieksämäkeläinen Pisaba.

Viime kaudella RT Dynamoa vastaan ensimmäisen ottelun veivät siilinjärveläiset, kun taas lapinlahtelaisten nousujohteinen kausi oli toisessa kohtaamisessa liikaa ja SBL vei sen nimiinsä.

Pisaba kohdattiin viime kaudella Pieksämäen Bola areenalla, jossa silloin turnausisäntä oli selkeästi parempi luvuin 8–1. Toisessa kohtaamisessa voitto riistettiin lapinlahtelaisten nenän edestä aivan viime hetkillä. Ottelua oli jäljellä vain kymmenen sekuntia, kun ylivoimalla ollut Pisaba teki tasoitusmaalinsa ilman maalivahtia ja ottelu päättyi lukemin 4–4.

– Muutaman viikon tauon jälkeen mukava palata taas peleille. Treenit on saatu kivasti pyörimään ja odotukset viikonlopulle ovat korkealla, mutta helpolla ei varmasti tulla mitään saamaan. Ensimmäiseen otteluun RT Dynamoa vastaan saadaan revanssihenkeä, sillä harjoituspeli hävittiin heille niukasti. Toisessa pelissä pääsemme mittaamaan turnausjärjestäjän Pisaban kunnon heidän oman kotiyleisönsä edessä illan primetime-ottelussa. Joka tapauksessa turnauksesta lähdetään hakemaan kahta voittoa ja luotto joukkueeseen on kova, päävalmentaja Tervaniemi tiivistää.

Tuoreimmat uutiset ja kuulumiset löydät aina Matin ja Liisan SB Lapinlahti osiosta www.mattijaliisa.fi/aihe/sb-lapinlahti

SBL kapteeni Jari Skantzin mietteet tulevasta turnauksesta

Kauden aikana otteluita striimataan SB Lapinlahden Youtube-kanavalla. Seuraa kanavaa, saat ilmoituksen otteluista