Pohjois-Savon Urheilugaala | Kuka on Lapinlahden vuoden 2021 liikuttaja? – Mieti, ehdota ja perustele!

Pohjois-Savon Urheilugaala on järjestetty vuodesta 2014 lähtien aina tammikuun loppupuolella. Urheilugaalassa palkitaan muun muassa pohjoissavolaisten kuntien Vuoden liikuttajat.

Muita tilaisuudessa palkittavia ovat maakunnan Vuoden urheilija, Vuoden valmentaja sekä muilla ansioilla pohjoissavolaiseen urheiluun liittyviä henkilöitä ja tahoja.

Seuraava Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa perjantaiiltana 28.1.2022.

Jokaisella pohjoissavolaisella kunnalla on mahdollisuus nimetä palkittavaksi tässä tilaisuudessa oman kuntansa Vuoden liikuttaja.

Palkinnon saaja voi olla henkilö, yhdistys, yhteisö, yritys tai tapahtuma, joka on ollut vuoden aikana merkittävä liikuttaja tai on esimerkillisesti vaikuttanut oman kunnan toiminta-alueella liikunnan ja urheilun parissa.

Palkinnon saaja on voinut esimerkiksi edistää kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Palkinnon saaja on voinut esimerkiksi edistää kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Perusteena voi olla pitkäaikainen toiminta tai yksittäinen teko, jolla on huomattu olevan liikunnallista merkitystä kunnan toiminta-alueella.

Ehdota ja kerro perustelut palkintotoimikunnalle pe 19.11.2021 mennessä sähköpostitse: hanna.heiskanen@lapinlahti.fi

Vuoden liikuttaja

Lapinlahden palkitut vuosien varrelta

2020 Lapinlahden Liikkujat ry

2019 Liikunnallinen koululaisten iltapäivätoiminta 20 vuotta

2018 Eläkeliitto Lapinlahden yhdistys ry

2017 jäähallimestari Matti Sorvari

2016 Lapinlahden Luistin -89

2015 Varpaisjärven Vire

2014 Lapinlahden Pallo -95

2013 Lapinlahden Veto Savo Games