Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pohjois-Savon Urheilugaala | Kuka on Lapinlahden vuoden 2021 liikuttaja? – Mieti, ehdota ja perustele!

Pohjois-Savon Urheilugaala on järjestetty vuodesta 2014 lähtien aina tammikuun loppupuolella. Urheilugaalassa palkitaan muun muassa pohjoissavolaisten kuntien Vuoden liikuttajat.

Muita tilaisuudessa palkittavia ovat maakunnan Vuoden urheilija, Vuoden valmentaja sekä muilla ansioilla pohjoissavolaiseen urheiluun liittyviä henkilöitä ja tahoja.

Seuraava Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa perjantaiiltana 28.1.2022.

Jokaisella pohjoissavolaisella kunnalla on mahdollisuus nimetä palkittavaksi tässä tilaisuudessa oman kuntansa Vuoden liikuttaja.

Palkinnon saaja voi olla henkilö, yhdistys, yhteisö, yritys tai tapahtuma, joka on ollut vuoden aikana merkittävä liikuttaja tai on esimerkillisesti vaikuttanut oman kunnan toiminta-alueella liikunnan ja urheilun parissa.

Palkinnon saaja on voinut esimerkiksi edistää kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Palkinnon saaja on voinut esimerkiksi edistää kuntalaisten, työyhteisön, yhteisönsä jäsenien tai ympäristönsä liikunta-aktiivisuutta ja mahdollisuuksia.

Perusteena voi olla pitkäaikainen toiminta tai yksittäinen teko, jolla on huomattu olevan liikunnallista merkitystä kunnan toiminta-alueella.

Ehdota ja kerro perustelut palkintotoimikunnalle pe 19.11.2021 mennessä sähköpostitse: hanna.heiskanen@lapinlahti.fi