Hyppää mukaan Frozen-seikkailuun – Lapinlahdella kannustetaan 5–8-vuotiaita tyttöjä jalkapallon pariin

Tero Joutselainen

Tero Joutselainen

LaPa-95, Klubi-36 ja PAVE toteuttavat yhteistyössä 5–8-vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyi keväällä Suomessa usealla paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjotaan nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuus tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa opetellaan liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa.

Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

Ilmoittautua voi tästä.

Toiminta järjestetään yhteistyössä Klubi-36:n, LaPa-95:n ja PAVE:n kanssa ja se toteutetaan heinäkuussa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–12 Lapinlahden Valio Areenalla, huonolla säällä Monarin salissa.

Ensimmäiset harjoitukset ovat 3.7. kello 11.

Harjoituksia pidetään heinäkuun aikana 10 kertaa. Toiminta maksaa 20 euroa ja osallistumismaksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu sisältää ohjattujen harjoitusten lisäksi vakuutusturvan ja Palloliiton harrastelisenssin.

Lisätietoa toiminnasta: LaPa-95:n puheenjohtaja Pekka Torvinen: pekkatorvinen95@gmail.com tai p. 044 554 0605 tai Klubi-36:n valmennuspäällikkö Marko Pesonen: marko.pesonen@klubi36.fi, p. 044 559 3064.

Kommentoi