SM-Ringette: Say Cheese kohtaa Nokian klo 15, ottelu Ringette-TV:ssä - Sarjakausi huipentuu viikonloppuna, kun pelataan ratkaisevat finaaliottelut

Tiina Tenhunen oli hyvässä vireessä Say Cheesen maalilla finaalisarjan kotiavauksessa. Tässä hän pysäyttää NoU Ringeten tehopelaajan Mette Nurmisen läpiajon. Janne Taskinen
Tero Joutselainen

Tero Joutselainen

Kulunut SM-Ringeten sarjakausi huipentuu viikonloppuna, kun pelataan ratkaisevat finaaliottelut. Viime viikonlopun jäljiltä tilanne on kutkuttava, kun finaalisarja on 1-1 tasatilanteessa. 

Viime viikonloppuna LL-89 kaatoi ensin NoU:n kotonaan Savossa numeroin 8-5, ja nokialaiset ottivat vuorostaan sunnuntaina vieraistaan voiton.  

SM-finaalit pelataan paras viidestä, eli mahdollista on, että ottelut venyvät maanantaille asti. Kaikki tulevat ottelut streamataan Ringette Liveen, mistä otteluita voi seurata veloituksetta. 

- Hyvällä ja odottavalla fiiliksellä joukkueemme lähtee taistelemaan kullasta pääsiäisen ratkaisuotteluihin. Nautitaan peleistä ja pyritään pelaamaan rentoa omannäköistä peliä omilla vahvuuksillamme, LL-89:n kakkosvalmentaja Jouni Levander kertoo otteluja edeltävällä viikolla Suomen Ringetteliiton sivuilla.

Valmennuksessa tuntuu olevan selvät sävelet siitä, mitä voittoon vaaditaan.

- Viime viikonlopun sunnuntai tappion siivittämänä tulemme varmasti parantamaan avauspelaamista, syöttöpeliä sekä rengaskontrollia. Tehdään pari maalia enemmän kuin vastustaja niin se riittää, Levander kiteyttää asioita, joista ollaan opittu ja joihin tullaan kiinnittämään huomiota myös tulevana viikonloppuna. 

LL-89:n ja NoU:n kolmas kohtaaminen pelataan tänään pitkänäperjantaina ja neljäs heti perään lauantaina.

Finaali on katkolla siis lauantaina, kun perjantaisen ottelun voittajalla on mahdollisuus sinetöidä SM-voitto, mutta mikäli otteluvoitot ovat lauantaina jälleen tasan, jatkuu trilleri maanantaina.

Taistelu kullasta

Tulevat ottelut

Perjantai 2.4.

3. Finaali, SM-sarja

LL-89 - NoU, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00 Ringette Live

Lauantai 3.4.

4. Finaali, SM-sarja

NoU - LL-89, Nokian jäähalli, klo 14:00 Ringette Live

Tarvittaessa:

Maanantai 4.4. 

5. Finaali, SM-sarja

LL-89 - NoU, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00

Kommentoi