Jalkapallo: LaPa-95 aloittaa Kakkosen nousukarsinnat lauantaina FC KTP:tä vastaan Valio Areenalla

Naisten Kolmosen maalikuningattareksi noussut LaPa-95:n Riina Turpeinen oli sarjan päätösottelussa liian vaikea pideltävä Muuramen Yritykselle. Janne Taskinen

Janne Taskinen

LaPa-95 kohtaa lauantaina käynnistyvissä Kakkosen nousukarsinnoissa kotkalaisen FC KTP:n, joka oli 21 maalia latoneen Iida Erikssonin johdolla omassa lohkossaan lähes yhtä ylivoimainen. Kymmenestä pelistä kymmenen voittoa maalierolla 59–6.

Nousukarsinnan ensimmäinen osaottelu pelataan lauantaina kello 15 Lapinlahden Valio Areenalla ja toinen osaottelu ensi viikon lauantaina kello 18.30 Arto Tolsa Areenalla Kotkassa. Nousijan ratkaisee otteluiden yhteistulos.

– Mielenkiintoiset pelit on tulossa. Vastustajasta emme tiedä juuri mitään, mutta voittoa lähdetään hakemaan. Kaikki pelaajat ovat terveitä ja saamme parhaan kokoonpanon jalkeille, valmentaja Pekka Torvinen toteaa.

Torvinen toivoo, että kauden päättävään tärkeään kotiotteluun saataisiin yksi lisäpelaaja yleisön joukosta.

– Olemme lyöneet vähän rumpua sen puolesta, että seutukunnan jalkapallon ystävät ja kaikki muutkin urheilufanit saapuisivat sankoin joukoin kannustamaan huikean kauden pelannutta joukkuetta nousu-unelman toteuttamisessa.

Kotkassa pelattavaan toiseen osaotteluun pyritään saamaan fanibussi liikenteeseen Lapinlahdelta.

Kommentoi