Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lisää tapahtumasi samalla kertaa kesälehteen ja seudulliseen tapahtumakalenteriin – Nyt on jo kiire, toimi tällä viikolla!

Matti ja Liisa -lehden ja Lapinlahden kunnan yhteistyönä toteutettava Lapinlahden Kesä 2023 ilmestyy torstaina 8.6. tabloid-kokoisena sanomalehtenä. Lehti menee Matti ja Liisa -lehden tilaajille viikon 23 lehden mukana. Lisäksi lehti on telinejakelussa koko kesän noin 10 pisteessä ympäri kuntaa.

Lehden digitaalinen, sovelluksella ja selaimilla luettava näköislehti ilmestyy yhtä aikaa printtilehden kanssa.

Digitaalinen Lapinlahden Kesä 2023 on vapaasti luettavissa ja jaettavissa muun muassa Matti ja Liisa -lehden verkkosivuilla ja sovelluksessa sekä Lapinlahden kunnan verkkopalvelussa ja sosiaalisen median kanavissa.

Kesälehdessä on kattava tapahtumakalenteri kesäkuusta syyskuun alkuun asti, jolloin kauden päättää Taidekadun Aikataika -tapahtuma.

Tapahtumat ja näyttelyt kesälehden tapahtumakalenteriin kerätään seudullisesta tapahtumakalenterista.

Lapinlahden kunnan nettisivuilla tapahtumakalenterissa näkyvät kaikki seutukalenteriin lisätyt tapahtumat automaattisesti. Lapinlahden kunta markkinoi omissa kanavissaan kunnan alueella toteutuvia tapahtumia tätä kanavaa hyödyntäen.

Tapahtumien lisääminen vaatii rekisteröitymisen, mutta mahdollistaa jatkossa luodun tapahtuman muokkaamisen, kopioimisen tai poistamisen. Kalenteri on ilmainen käyttäjälle.

Seutukalenteria käyttävät Lapinlahden lisäksi Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Rautavaara, Sonkajärvi sekä Vieremä. Seutukalenterissa on vuosittain noin 45 000 näyttökertaa, joten Lapinlahden sisällötkin tulevat tätä kautta tutuksi. Kaikki seutukalenteriin lisätyt sisällöt voidaan kätevästi poimia kuntakohtaisesti sivun excel-hakutoiminnolla mm. Lapinlahden Kesä 2023 -lehteä varten.

Lapinlahden kunta on mukana seudullisessa matkailun kehittämis- ja markkinointiyhteistyössä Iisalmi ja tienoot verkoston kautta. Verkosto markkinoi Ylä-Savon seudun matkailupalveluja, tapahtumia ja kalenteria säännöllisesti eri kanavissa.