Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oletko nähnyt tätä miestä? – Poliisi etsii ja pyytää havaintoja

Poliisi pyytää nuorta lapinlahtelaista miestä ilmoittautumaan tai hänen liikkeistään tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan poliisille. Tiedossa ei ole lainkaan, missä päin Suomea mies voi olla.

Lapinlahtelainen 26-vuotias mies poistui kotoaan Lapinlahden maaseutualueelta Karvasalmesta lähes kuukausi sitten. Mies oli poistunut kotoaan poliisin tietojen mukaan keskiviikkona 26. huhtikuuta noin kello 15.

Mies on aiemmin ajanut myös autolla, mutta poliisin tietojen mukaan mies liikkui katoamispäivänään todennäköisesti jalkaisin.

Kadonnut mies on noin 180 senttiä pitkä ja hänellä on lyhyet hiekanruskeat hiukset. Katoamishetkellään hänellä oli yllään todennäköisesti tummat farkut, musta toppatakki, harmaansävyinen lätsä ja mustat turvakengät.

Miehellä oli kadotessaan myös lyhyt parta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot miehestä Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisin mukaan nuoren miehen katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta. Miehellä itsellään ei myöskään ole mitään merkittävää rikostaustaa. Sama mies on ollut aiemminkin kateissa niin, että poliisi on pyytänyt hänen liikkeistään havaintoja.