Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lasten lauantaita vietetään Lapinlahden kirjastossa tulevana lauantaina – Väärninsaaressa on samana päivänä mahdollisuus ohjelmalliseen ulkoiluun

Lapinlahden kirjastossa vietetään tulevana lauantaina 18.3. Lasten lauantaita kello 10–13. Lapsille on tarjolla monenlaista ohjelmaa.

Kello 10.30, 11.30 ja 12.30 kuullaan pienet konsertit. Elävä lastenlaulujukeboksi toimii ja ympäri kirjastoa on soitinesittelypisteitä.

Ohjelmassa on myös kasvomaalausta ja kuvakirjavinkkausta.

Kirjaston kummituksen voi bongata tapahtuman aikana. Kello 10 alkaa Anne Mannerin satutuokio.

Nalleneuvolaan voi tuoda oman nallensa tai muun pehmolelunsa hoidettavaksi. Jos on tullut aika jättää jäähyväiset tutille, sitä varten kirjastolla on tuttiputki.

Matin ja Liisan toimintapisteellä kello 10.30–11.30 lapset saavat piirtää kuvituksen ihan oikeaan julkaistavaan lehtijuttuun.

Pääsiäisteemaisia askarteluja pääsee tekemään askartelupisteessä kello 11.30–13.

Perhekeskuksen pisteellä on tarjolla tietoa lasten, nuorten ja perheiden ohjaus- ja neuvontapalveluista sekä Supersankarin suunnistus.

LaPa-95 pitää tapahtumassa kahviota toimintansa tukemiseksi. Kahviota lukuun ottamatta tapahtuma on maksuton.

Väärninsaaressa on kello 11–13 mahdollisuus ohjelmalliseen ulkoiluun. Tarjolla on napakelkka, pulkkamäki, poniajelua ja muuta mukavaa ulkoilmassa. Kello 11–12 JHL tarjoaa makkaroita ja pillimehua.

Mukana ovat myös Väärninsaaren ystävät ja Lapinlahden Siniveikot.

Kirjaston tapahtumapäivän toteutuksessa ovat mukana muun muassa Lapinlahden kirjasto, Kuopion konservatorio, Kaskikuusen kansalaisopisto, MLL, Lapinlahden perhekeskus, Matti ja Liisa -lehti ja LaPa-95.