Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yläsavolaiset tohtorinaiset puhuvat toivosta Väärnin pappilassa – Tilaisuuden tuotto ohjataan ukrainalaisten lasten hyväksi

Väärnin pappilassa järjestetään naistenpäivän viikon tapahtuma sunnuntaina 12.3. kello 15. Vierailijoiksi saapuu neljä tohtoria, jotka kertovat tapahtumassa siitä, mitä töissään ja tutkimuksessaan voi oppia jaksamisesta, eteenpäin selviämisestä ja toivon ylläpitämisestä.

Jaana Luttinen Iisalmesta on tutkinut monipuolisesti Ylä-Savon historiaa 1700-luvulta 2000-luvulle saakka. Hän on väitellyt tohtoriksi sekä yhteiskuntapolitiikan että taloushistorian aloilta.

Anna-Liisa Tenhunen Kiuruvedeltä tuli tunnetuksi kanteleiden uuden tulemisen innostavana opettajana ja väitteli tohtoriksi perinteentutkimuksen alalta itkuvirsiperinteen muuttumisesta.

Kulttuuritoimittajana työskennellyt Pirjo Nenola Sonkajärveltä teki väitöstutkimuksensa kuorolauluharrastuksesta.

Kirjallisuuden ja viestinnän lehtori Eija Taskinen-Tuovinen Varpaisjärveltä tutki väitöksessään Portaanpään kristillisen kansanopiston identiteetin muutosta.

Tilaisuuden lopuksi tarjoillaan borssikeittoa, jonka ovat valmistaneet Lapinlahdella asuvat ukrainalaiset naiset. Tilaisuuden tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Ukrainan lasten hyväksi kansainvälisen lastensuojelujärjestön Plan Internationalin kautta.

Liput tilaisuuteen maksavat 20 euroa sisältäen ruokailun.

Myös MobilePaylla voi lahjoittaa valitsemansa summan numeroon 80500. Ne, jotka eivät käytä MobilePayta, voivat tekstata sanan UKRAINA numeroon 16155 (lahjoitus 20 €).