Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tule meille töihin - Kiinnostaisiko vuosi Matin ja Liisan toimittajana? Hakuun tästä.

Joulupuu-keräys on alkanut Lapinlahdella – joululahjoja kerätään lapsille, jotka ovat vaarassa jäädä ilman

LC Lapinlahti Viertäjät ja Lapinlahden kunnan sosiaalitoimi toteuttavat Lapinlahdella Joulupuu-keräyksen. Valtakunnallisen keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka ovat vaarassa jäädä ilman joululahjaa.

Viime vuonna Joulupuu-keräyksiin lahjoitettiin yli 55 600 pakettia lastensuojelun piirissä, huostaanotettuina, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi haastavassa tilanteessa eläville lapsille ja nuorille ympäri Suomen.

Lapinlahdella keräyspisteet ovat Tokmannilla, Lapinlahden Kirjakaupassa ja S-Marketissa. Jos lahjan on paketoinut valmiiksi, sen päälle tulee liittää tieto paketin sisällöstä ja siitä, kenelle lahja on tarkoitettu: tytölle vai pojalle ja minkä ikäiselle.

Keräykseen tuotavien lahjojen tulee olla käyttämättömiä ja uusia. Itse tehdyt lahjat käyvät. Myös lahjakortit ovat hyviä lahjoja etenkin nuorille.

Keräykseen voi tuoda lahjoja kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Yleensä teini-ikäisille sopivia lahjoja kertyy vähemmän kuin pienemmille lapsille tarkoitettuja.

Keräykseen voi osallistua myös rahalahjoituksella Joulupuu-keräyksen verkkosivuilla.

Keräyspisteet ovat avoinna 5.12. asti. Lahjat toimitetaan perille kunnan sosiaalitoimen kautta.