Tee hyvää osallistumalla Ystäväntuvan kesätapahtumaan

Tero Joutselainen

Tero Joutselainen

Lapinlahden seurakunnan Ystäväntuvan (Kangaslahdentie 36) kesätapahtuma järjestetään 7.8. kello 10 alkaen. Osallistumalla tapahtumaan tekee hyvää, sillä tapahtuman tuotto ohjataan muun muassa diakoniatyöhön.

Kesätapahtumassa on myytävänä kahvia, mehua ja lettuja. Herkuttelun ohessa kajautetaan laulaa yhteislauluja sekä voi tehdä edullisia ostoksia kirpputorilta.

– Ystäväntuvan kesätapahtumia järjestettiin kertaalleen kesäkuussa ja heinäkuussa. Tapahtumat onnistuivat hyvin vaikkakin tapahtumapäivinä oli hyvin helteistä, iloitsee Lapinlahden seurakunnan diakoni Heli Hämäläinen.

– Tapahtumissa oli mukavasti ihmisiä paikalla”, toteaa Lapinlahden seurakunnan vapaaehtoinen lähetyssihteeri, seurakuntaneuvoston jäsen Anne Niiranen.

Ystäväntupa on Lapinlahden seurakunnan kirppis-kahvila, jonka tuotosta 70 prosenttia käytetään lähetyksen hyväksi ja 30 prosenttia diakoniatyöhön.

Tuvalle voi poiketa myös ihan vaan juttelemaan. Jos tuntuu, että on halua ja aikaa, niin varmasti myös löytyy tekemistä seurakunnan vapaaehtoistyön parissa.

Ystäväntupa on avoinna heinä-elokuussa keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–13.

Kommentoi