Kylien kätköjä jaetaan taas vinkeiksi muillekin – tänä kesänä arvuutellaan myös kuvakisassa

Eino Lappalainen esitteli viime kesänä oman lempimaisemansa. Eino Rissanen
Katri Viitaniemi

Katri Viitaniemi

Viime kesänä Lapinlahdella ja Varpaisjärvellä tutustuttiin kylien kätköihin. Etsintää ja esille nostoja jatketaan tänäkin kesänä.

Kylien kätköistä etsitään mielenkiintoisia ja tutustumisen arvoisia kohteita, paikkoja ja ilmiöitä. Tavoitteena on löytää uusia retkeilykohteita ja liikkumiseen innostavaa nähtävää eri ikäisille.

Tänä kesänä Lastu sekä Matti ja Liisa haastavat myös kuvakisaan, jossa kesän mittaan nostetaan esiin kuvia eri kyläkohteista ja arvuutellaan, mistä kuva mahtaa olla otettu.

Kuvakisaan voi osallistua ja sitä voi seurata Kylien kätköistä -koostesivulla. Myös Lastun ja Matin ja Liisan somekanavien kautta pääsee kesän mittaan mukaan arvuuttelemaan.

Kylien kätköistä -koosteeseen pääsee myös itse lisäämään omia vinkkejään ja kuviaan. Koosteesta löytyy kuvien ja tarinoiden lisäksi muutakin materiaalia retkeilystä ja luonnosta. Kooste täydentyy vinkki vinkiltä, eli kannattaa käydä kurkkailemassa aika ajoin uudestaan.

Kylien kätköistä -kokonaisuus on lapinlahtelaisten toimijoiden yhteisponnistus. Mukana sitä koostamassa ovat olleet kunnan hyvinvointityö, Lastu sekä useat järjestöt ja yksityishenkilöt.

Jos sinulla on kuva tai tarina, jonka haluaisit jakaa vinkiksi muille näillä kulmilla liikkuville, olet tervetullut mukaan kokoamaan yhteistä vinkkipankkia.

Kylien kätköistä

Näin osallistut

Mieti kohde tai asia minkä haluat jakaa ja mihin muillakin on mahdollisuus tutustua.

Jaa tarinasi tai itse ottamasi tai omistamasi valokuva kohteesta kuvatekstin kera. Kuvatekstissä voit esitellä kohteen. Muistathan liittää tarinaan ja kuvaan kohteen sijainnin, jotta muidenkin on mahdollista se löytää.

Voit jakaa kuvan ja tarinan Kylien kätköistä -padletalustalle, omalla julkisella Instagram-tililläsi aihetunnisteella #kylienkätköistä, lähettämällä sen sähköpostitse lastu.toimisto@lastu.fi tai tuomalla sen Lastun postilaatikkoon

Kohteita voi ilmoittaa myös suoraan Jaana Hämäläiselle (p. 040 488 3487, jaana.hamalainen@lapinlahti.fi) tai Mervi Eskeliselle (p. 050 326 7243, lastu@lastu.fi).

Kommentoi