Parsan tavoin syötävä horsma kerätään noin viidentoista sentin mittaisena. Katri Viitaniemi

Arkistotoive: Rahaa rikkaruohoilla, herkkuja kotikeittiöön – kohta on villikasvien keruun aika

Katri Viitaniemi

Katri Viitaniemi

Juttu julkaistiin ensimmäisen kerran Matti ja Liisa -lehdessä 29.5.2019. Arkistotoiveissa julkaistaan lukijoille merkityksellisiä, koskettaneita juttuja vuosien varrelta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Mattijaliisa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi