Kirjastojärjestelmä ei toimi viikkoon – Aineistoa voi lainata vain asiakaspalvelutiskiltä palveluaikoina

Kirjastojärjestelmän muutostöiden vuoksi verkkokirjasto ja automaatit eivät ole käytössä, eikä aineistoa voi varata tai palauttaa. Omatoimikirjasto ei myöskään ole käytössä. Mirja Leinonen
Tero Joutselainen

Tero Joutselainen

Kirjastojen yhteistyö Ylä-Savon alueella vahvistuu. Rautalammin ja Rautavaaran kunnat liittyvät Ylä-Savon kirjastoverkko Rutakkoon huhtikuun aikana. Rutakko-kirjastoverkkoon kuuluu entuudestaan yhdeksän kuntaa: Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Tervo, Vesanto ja Vieremä.

Laajenemisen myötä Rutakko-kirjastojen asiakkaat voivat jatkossa lainata ja palauttaa aineistoa samalla kirjastokortilla yhdentoista kunnan alueella. Asiakkaat voivat tehdä myös seutuvarauksia eli tilata muiden Rutakko-kirjastojen aineistoa maksutta kotikirjastoonsa.

Yhdistymisen teknisten muutostöiden aikana 12.4.–20.4. Lapinlahden ja Varpaisjärven kirjastojen aukioloajoissa ja palveluissa on rajoituksia. Aineistoa voi lainata vain asiakaspalvelutiskiltä palveluaikoina. Lapinlahden kirjasto on 12.4.–20.4. avoinna ma–ti 9–19 (palveluaika 10–19), ke–pe 9–16 (palveluaika 10–16) ja Varpaisjärven kirjasto on avoinna ja henkilökunta palvelee ma 12–18, ti–ke 12–16, to 8–12 ja pe 12–16.

Kirjastojärjestelmän muutostöiden vuoksi verkkokirjasto ja automaatit eivät ole käytössä, eikä aineistoa voi varata tai palauttaa. Omatoimikirjasto ei myöskään ole käytössä.

Kommentoi