Julkilausuma: Raskaasti kuormitetut, vaaralliset tiet Varpaisjärven Ammattiautoilijat ry:n huolena

Varpaisjärven Ammattiautoilijat Ry piti vuosikokouksensa Jumisen Maamiesseurantalolla 31.3. Kokouksen aluksi Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n aluepäällikkö Jouni Bergroth kertoi alan ajankohtaisista asioista. Esillä olivat niin dieselin hinnannousu kuin lainsäädännön muutokset.
Tero Joutselainen

Tero Joutselainen

Varpaisjärven Ammattiautoilijat ry antoi vuosikokouksessaan julkilausuman, jossa yhdistys esitti huolensa alueen tiestön jopa vaarallisen huonosta kunnosta.

Erityisesti huolestuttaa Lapinlahden kahden merkittävimmän taajaman, Varpaisjärven ja Lapinlahden välillä kulkeva seututie 582, jonka kunto on todella huono välillä Korpijärvi – Lapinlahti.

Tie 582 on varsin raskaasti kuormitettu, sitä käytetään paljon työmatkaliikenteeseen ja sen kautta kulkee myös paljon raskasta liikennettä; muun muassa raakapuun, energiahuollon ja maidonkeräilyn siirtokuljetuksia. Tie on kapea ja mutkainen, mutta erityisesti päällysteen kunto on monin osin jopa vaarallinen. Tien rungon ja pinnan kunto vaikeuttaa myös talvikunnossapitoa ja tie muuttuu entistä vaarallisemmaksi urautuessaan.

Tie on kapea ja mutkainen, mutta erityisesti päällysteen kunto on monin osin jopa vaarallinen.

Myös yhdystie 5822 välillä Juminen – Paisua on vaarallisen huonokuntoinen. Tiellä on suuri merkitys raakapuukuljetusten reittinä Soinlahden ja Iisalmen suuntaan alueen pohjois- ja koillisosista.

Korjaustoimenpiteillä on kiire ja niitä ei voi enää lykätä, vaan teiden peruskorjaukset on saatava toteutettua mahdollisimman pian. Toimiva ja turvallinen väyläverkosto on alueemme elinehto.

Varpaisjärven Ammattiautoilijat ry

Marjo Väisänen jatkaa johdossa

Vuosikokouksen päätöksillä Varpaisjärven Ammattiautoilijat ry jatkaa naiskomennossa.

Puheenjohtajana valittiin jatkamaan Marjo Väisänen ja sihteerinä Päivi Heiskanen.

Yhdistyksen varapuheenjohtajana jatkaa Veli Pekka Rissanen edustaen henkilöliikennettä.

Varpaisjärven Ammattiautoilijat ry on tavara- ja henkilöliikenteenharjoittajien paikallinen yhdistys, joka täyttää tänä vuonna jo 60 vuotta.

Kommentoi