Peruttu: Joulunavaus Varpaisjärven torilla lauantaina

Petteri-porot ovat lupautuneet kyyditsemään lapsia ilmaiseksi reellä torin ympäristössä. Heikki Valkonen

Varpaisjärven Yrittäjät järjestää jo perinteeksi tulleen Joulunavauksen Varpaisjärven torilla lauantaina 5.12. kello 11–13.

Juhlavieraana on tietenkin itseoikeutetusti Joulupukki. Hän on tonttujen ja porojen kanssa lasten ja lapsenmielisten seurana koko tapahtuman ajan.

Kansalaisopiston yksinlaulua opiskelevat laulavat englantilaisia joululauluja.

Jouluista riisipuuroa tarjoillaan entiseen tapaan soppatykistä, maksu on vapaaehtoinen ja puuroa on rajoitettu määrä. Mantelin puurostaan löytänyt palkitaan joulukinkulla.

Kinkun voi saada helpommalla juhlapöytäänsä Varpaisjärven Yrittäjien kinkkuarpajaisista, jossa on tarjolla kaksi kinkkua.

Jälkiruuaksi Sutelan Hukat myyvät nokipannukahvia ja makkaraakin lienee tarjolla.

Paikalliset yrittäjät myyvät lahjakortteja ja tuotteitaan yrittäjien myyntipisteellään, torimyyjiäkin on tulossa paikalle. Pukinkonttiin kannattaa käydä ostamassa myös kylän kaupoista, joissa on Joulunavaus-tarjouksia.

Viime vuoden tapaan on jälleen joululahjakeräys varpaisjärveläisille lapsiperheille yhdessä Lapinlahden kunnan kanssa.

Torin keräyspisteelle voi tuoda torille uusia tai käyttämättömiä lahjoja lapsille. Lahjat on käärittävä lahjapaperiin, johon laitetaan kortti, josta ilmenevät selvästi seuraavat tiedot: mitä paketissa on, minkä ikäiselle ja onko tytölle, pojalle vai molemmille tarkoitettu. Tämä helpottaa lahjojen jakoa.

Kommentoi