Mielipide | Tunnenko ketään ehdokkaista?

Olen uusi lapinlahtelainen, Varpaisjärven taajamasta. Nyt siis äänestän ensikertaa paikallisesti kunnallisvaaleissa. Mietin tietysti tunnenko ketään ehdokkaista, yhden tunnen mutta hän on Lapinlahden puolelta ja saa hyvin ääniä ilman minuakin.

Itselleni on tärkeää lähialueen hyvinvointi, esim muovikeräyspiste puuttuu Varpaisjärveltä,

Kauppatien liikenne hautausmaan kohdalla on liian kovaa, monet menevät hautausmaalle tilanteessa, jossa liikenteen seuraaminen voi olla vaikeaa. Siksi muiden pitäisi huomioida tilanne, siinä on 40 rajoitus ja varma rahoituspiste kamerapoliisille.

Muutenkin etsin ehdokasta joka jakaa kristillisiin arvoihin perustuvan ajatusmaailmani ja ajaa juuri tämän alueen asioita. Miksei kukaan halua esim vanhaa hyppyrimäkeä kuntoon, yhteiset talkoot, nuorille ja vanhemmille tekemistä, siinä unohtuisi niin korona kuin kolttosetkin.

Kaipaisin ehdokkaiden kirjoituksia joissa he kertovat oman alueensa tavoitteista, siis henkilökohtaisia tavoitteita. Kaasu/hybridiautoiksi muuttavia pajoja ja tankkausasemia niille, kyläkoulut käyttöön vaikka kyläläisten keräyksillä ja niin edelleen, mahdollisimman innostavia ja kuitenkin toteutus kelpoisia.

Eikö sellaista palstaakin voisi lehdessä julkaista, niin me edellisen kauden aikana muuttaneet oppisimme tuntemaan ehdokkaat.