maanantai 30.3.2020 Usko

Lapinlahden ja Varpaisjärven paikallislehti

Säästöpankki Optian Varpaisjärven toimipiste lopetetaan maaliskuussa – Lapinlahdelta loppuvat kassapalvelut

Säästöpankki Optia lakkauttaa toimipisteensä Varpaisjärvellä ja Rautavaaralla maaliskuun alussa. Samalla Lapinlahden toimipisteestä loppuvat kassapalvelut, käteisen rahan saanti sekä päivittäisasiointi ilman ajanvarausta. Kaikkiaan pankki lopettaa kuusi toimipistettä. Kassapalvelut katoavat seitsemästä paikasta.

Toimipisteisiin liittyvillä muutoksilla ei ole henkilöstövaikutuksia.

Ylä-Savossa palveluita keskitetään Iisalmen toimipisteeseen. Lapinlahdella rahaa saa Optian korteilla automaateista, talletuksia voi tehdä K-marketissa sijaitsevassa OttoPlus-automaatissa.

Muutosten myötä Säästöpankki Optian palveluajat muissa kanavissa laajenevat.

Ajanvarauksella neuvotteluaikoja voi siis sopia aamuihin ja iltoihin. Asiakkaalla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita myös verkkoneuvotteluissa, joiden avulla pankkiasiointi sujuu asiakkaan valitsema paikassa, silloin kun asiakkaalle sopii.

– Henkilökohtaisia neuvotteluita voi käydä pankissa, verkkoneuvottelussa tai asiakkaan luona entistä paremmin myös aamuisin ja iltaisin. Asiakaspalvelu puhelimessa, chatissa ja verkkopankissa palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–22, kertoo toimitusjohtaja Kalevi Hilli.

Verkkoneuvotteluun varattavissa olevat ajat ovat hieman asiakaspalvelua suppeammat.

– Opastamme asiakkaitamme aktiivisesti digitaalisten palveluiden käyttöönotossa tulevien kuukausien aikana, korostaa Hilli.

 

Jätä kommentti

*