keskiviikko 18.7.2018 Riikka

Lapinlahden ja Varpaisjärven paikallislehti

Blue Rings kiusasi Lapinlahtea kolme erää

Lapinlahti jatkaa ainoana tappiottomana joukkueena ringeten SM-sarjassa, kun Raisio kärsi kauden avaustappionsa Luvialla.

Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese jatkaa ainoana tappiottomana joukkueena. Kauden viides voitto tuli lauantaina kotona Tuusulan Blue Ringsin kustannuksella maalein 13-4.

Ottelu pysyi kolme erää erittäin tasaisena, mutta päätöserässä Lapinlahti hurjasteli omia menojaan. Maalijuhlia johtivat tuttuun tapaan Anne Pohjola (5+4), Marjukka Virta (4+3) ja Tiia Halme (3+2).

– Peli oli paljon tiukempi kuin numeroista voisi päätellä. Suorastaan lensimme alussa, eikä ollut tietoakaan bussijaloista. Teimme avausmaalinkin. Peli oli nopeaa, ja momentum vaihteli edestakaisin. Tilanne oli Lapinlahdelle vain 6-4 päätöserän alussa, Blue Ringsin kanadalaisvahvistus Robyn Gillespie huomautti.

– Yritimme nousta voittotaisteluun, mutta väsähdimme hieman, ja Lapinlahden hyökkäys otti vallan. He tekivät maaleja aivan mahdottomista kulmista. Lopputulos oli selvä, mutta tulevissa otteluissamme Lapinlahtea vastaan ero ei välttämättä enää ole noin suuri.

Lapinlahden tehokolmikko on pistepörssissä sijoilla yksi, kaksi ja neljä. Nokian Elina Raesola puski tehoiltansa ansiosta kärkikolmikkoon Pohjolan (26+24=50) ja Halmeen (21+13=34) imuun.

Jätä kommentti

*