sunnuntai 30.5.2020 Pasi

Lapinlahden ja Varpaisjärven paikallislehti

Alakoululainen, osallistu kirjoituskilpailuun!

Alakouluikäisiä Lapinlahdella ja Varpaisjärvellä kutsutaan osallistumaan kirjoituskilpailuun. Kilpailun järjestävät Varpaisjärven ja Lapinlahden ev. lut. seurakunnat, ja yhteistyökumppanina toimii paikallislehti Matti ja Liisa.
Kilpailussa on kolme sarjaa: 1–2-luokkalaiset, 3–4-luokkalaiset ja 5–6-luokkalaiset.

Tyyli on vapaa, mutta aihe kaikille yhteinen. Kilpailutöiden aiheeksi on annettu ”Kevät”. Voit kirjoittaa esimerkiksi sadun, jännityskertomuksen, novellin tai fantasiatarinan. Kirjoitus voi olla hauska tai vakava, pohdiskeleva tai mielikuvituksellinen.
Mitä keväällä tapahtuu luonnossa – tai mitä voisi tapahtua? Millaisia juhlia keväällä vietetään, olisiko niissä aihetta tarinalle? Tästä keväästä tuli erilainen kuin aiemmista, haluaisitko kirjoittaa siitä?

Kilpailu on käynnissä huhtikuun ajan. Voit kirjoittaa joko käsin tai koneella. Kirjoitukset tulee palauttaa 30.4. mennessä nuorisotyönohjaaja Saara Kauppiselle (saara.kauppinen@evl.fi, Mykkäläntie 6 73100 Lapinlahti). Muista liittää kirjoituksen mukaan nimesi, luokkasi ja puhelinnumerosi.
Palkintoina kirjoituskilpailussa jaetaan lahjakortteja kirjakauppaan, Matti ja Liisa -lehden tilauksia sekä tuotepalkintoja.
Palkittuja kirjoituksia julkaistaan Matissa ja Liisassa toukokuussa.

Paikallislehtien kevät-kesä -tarjouskampanja

Jätä kommentti

*