sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Lapinlahden ja Varpaisjärven paikallislehti

4300 kertaa kiitos – ja ei se keräystili vielä ole täynnä

Joskus vaan lähtee lapasesta.

Kun LC-Viertäjät kysyi mukaan kumppaniksi järjestämään hyväntekeväisyyskonserttia, niin oli helppo luvata, että totta kai.

Syitä oli muitakin kuin se, että Jukka Kuoppamäki on yksi lapsuuteni sankareista.

Oli nimittäin varattu juuri lehdelle sopiva rooli yhteistyössä. Pitää saada ihmiset paikalle. Ja väkeä todellakin tuli.

Kun konsertin jälkeen järjestäjän puolelta kysyttiin yhteistyökumppanin mielipidettä varojen käytöstä, virisi nopeasti yhteinen käsitys, että jotain pysyvää pitäisi saada aikaan.

Suunnittelupöydälle nousi parkour-rata. Eikä ihan mikä tahansa rata. Sellaiset paremmat maksavat ihan paperirahaa, vaikka talkoitakin tekisi pystyttämisessä. Virisi ajatus haastekampanjasta, jolla saataisiin vähän vielä nostettua tasoa.

LC-Viertäjien presidentti Antero Ylitalo sai väkensä töihin, mutta läheltä seuranneena täytyy sanoa, että on mies kyllä itse ihan varsinainen taituri, kun haastetaan ihmisiä ja yrityksiä mukaan. Konsertin peruspotin päälle on saatu jo tähän mennessä 4300 euroa.

Hanke kokonaisuudessaan esitellään myöhemmin, mutta jo nyt näyttää siltä, että jokainen konsertissa käynyt tai rahaa lahjoittanut voi olla ylpeä jokaisesta eurosta, jonka on hankkeelle antanut tai antaa. Sama koskee tietysti talkoolaisia. Nyt tarjotaan lapinlahtelaisille (nuorille) todella hieno mahdollisuus liikkumiseen ja omien taitojen kehittämiseen.

Haastekampanja lehden sivuilla on nyt päättymässä, mutta tili on vielä auki ja keräyslupa voimassa. Vielä siis pääsee mukaan!

Talkookutsukin tulee, kun on sen aika.

Hyvä ME!

Parkour-haaste

 

 

Jätä kommentti

*